Primar

Primar
Petru Antal

Vremea

Pecica Vremea

Zi de Curățenie la Pecica şi colectarea anvelopelor uzate

Orașul Pecica s-a alăturat, în primăvară, Campaniei Naționale „Curățăm România”, lansată de Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor.

O primă acțiune a avut loc în 13 aprilie, cu participarea elevilor de liceu, iar acum urmează un eveniment de amploare: Ziua de Curățenie, sâmbătă aceasta (24 septembrie).

Elevi ai la Liceul Teoretic „Gheorghe Lazăr” și ai Școlii Gimnaziale nr. 2 vor aduna deșeurile de pe domeniul public, alături de angajați ai administrației locale și ai societății URBI-SERV Pecica S.A.

Sunt așteptați și cetățenii, care doresc să contribuie voluntar la curățenia orașului.

Adunarea va fi la ora 9, în parcul din centru, unde se vor împărți mănușile, sacii și se vor forma grupurile care vor merge în diferite zone ale orașului.

Cu ocazia Zilei de Curățenie, între orele 9 – 12, se vor colecta, pe platoul din fața Primăriei Orașului Pecica, toate tipurile de anvelope uzate întregi (nu și cele modificate sau folosite deja în alte scopuri în gospodărie).

Cei care au de predat cantități mai mari, sunt rugați să sune, începând de astăzi și până sâmbătă dimineața, la una din următoarele numere de telefon: 0751.302.123 sau 0751.117.322.

Să facem împreună Pecica și satele aparținătoare mai curate!

Takarítási nap és használt gumiabroncsok gyűjtése

Pécska városa tavasszal csatlakozott a Környezetvédelmi, Vízügyi és Erdészeti Minisztérium által elindított „Tiszta Románia” országos kampányhoz.

Április 13-án került sor az első akcióra középiskolások részvételével, most pedig egy nagyszabású rendezvény következik: Tisztítási Nap, most szombaton (szeptember 24.).

A Gheorghe Lazăr Elméleti Líceum és  a 2-es számú Általános Iskola diákjhai gyűjtik össze a szemetet a közterületről, az önkormányzat és az URBI-SERV Pecica Rt. munkatársaival együtt.

Várjuk azokat a polgárokat is, akik önként szeretnének hozzájárulni a város tisztaságához.

A gyülekezés 9 órakor lesz, a központban lévő parkban, ahol kesztyűt, zsákokat osztanak ki és megalakulnak a csoportok, amelyek a város különböző pontjain takarítanak.

A Takarítási Nap alkalmából 9 és 12 óra között a városháza előtt gyűjtenek minden méretű, egész gumiabroncsot (kivéve az átalakítottakat, vagy a háztartásban már más célokra használtakat).

Akik nagyobb mennyiségű gumihulladékot szeretnének leadni, mától szombat reggelig jelezzék a 0751.302.123-as vagy a 0751.117.322-es telefonszámok egyikén.

Tegyük tisztábbá Pécskát és a hozzánk tartozó falvakat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Prin continuarea utilizării site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. mai multe detalii

Aceasta pagina web monitorizeaza utilizatorii pe acest website pentru a genera rapoarte de utilizare, de asemenea functionalitatile ca vremea sau harta sunt informatii preluate de pe alte servicii online gratuite care se folosesc de adresa dvs de retea pentru a putea transmite informatile necesare.

Inchide