Primar

Primar
Petru Antal

Vremea

Pecica Vremea

Acțiune de reciclare a deșeurilor electrice

Pecicanii și locuitorii satelor aparținătoare au posibilitatea de a preda spre reciclare deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE) mâine, sâmbătă, 24 septembrie, între orele 9 – 15, pe platoul din fața Primăriei Orașului Pecica.

Cetățenii au și opțiunea de a „recicla cu un singur apel”, sunând, începând de astăzi și până sâmbătă dimineața, la una din următoarele numere de telefon: 0751.302.123 sau 0751.117.322, angajații administrației locale urmând să preia deșeurile de la domiciliu.

Locuitorii satelor aparținătoare Turnu și Sederhat sunt rugați să sune la aceleași numere pentru a participa la reciclare.

Persoanele care duc deșeuri electrice complete în greutate de minimum 20 de kilograme, primesc, pe loc, 10 lei, iar cei care predau combină frigorifică, aragaz sau cuptor de gătit ori aer condiționat complet, primesc 20 de lei.

În schimbul unei mașini de spălat rufe sau vase se vor primi 30 de lei.

Acțiunea este organizată de Primăria Orașului Pecica, în colaborare cu Sistemul Local de Colectare Timiș și ECOTIC, prima organizație a producătorilor și importatorilor de echipamente electrice și electronice din România.

Elektromos hulladékgyűjtés

A pécskaiak és a hozzánk tartozó falvak lakosai leadhajták újrahasznosításra az elektromos és elektronikus hulladékokot, holnap, szombaton, szeptember 24-én, 9 – 15 óra között, a városháza előtt.

Lehetőség van a „hívás általi újrahasznosításra” is, aki mától a gyűjtés reggeléig felhívája a 0751.302.123-as vagy a 0751.117.322-es telefonszámot, attól a polgármesteri hivatal alkalmazottai otthonról elviszik az elektromos hulladékot.

Tornya és Szederhát kérik, hogy szintén a két telefonszám egyikén jelentkezzenek.

Azok a polgárok, akik minimum 20 kilogramm egész hulladékot adnak le, 10 lejt kapnak. Hűtőszekrény, gáztűzhely vagy légkondicionáló berendezés esetében 20 lej, mosógép vagy mosogatógép ellenében pedig 30 lej jár.

Az újrahasznosítást Pécska Város Polgármesteri Hivatala, a Temes megyei Helyi Gyűjtőrendszer és a romániai elektronikus gyártók és importálók első szervezete, az ECOTIC szervezi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Prin continuarea utilizării site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. mai multe detalii

Aceasta pagina web monitorizeaza utilizatorii pe acest website pentru a genera rapoarte de utilizare, de asemenea functionalitatile ca vremea sau harta sunt informatii preluate de pe alte servicii online gratuite care se folosesc de adresa dvs de retea pentru a putea transmite informatile necesare.

Inchide