Primar

Primar
Petru Antal

Vremea

Pecica Vremea

Program de colectare nou pentru tomberonul maro

Operatorul de salubrizare RETIM Ecologice Service SA a anunțat modificarea graficului de colectare a deșeurilor biodegradabile, ce se va aplica din data de 5 decembrie 2022.

Reprezentanții companiei precizează că schimbarea se aplică în orașele Pecica, Nădlac, Curtici și Sântana (și satele lor aparținătoare) și va duce la optimizarea colectării.

Tomberonul maro se va goli MIERCURI pe străzile 1 și 2, în zonele 100 și 500, dar și în satele aparținătoare Turnu, Sederhat și Bodrogu Vechi.

În zilele de JOI, deșeurile biodegradabile se adună pe strada 3, în zonele 200, 300, 400 și pe strada 601.

Módosul a szemétgyűjtési program

A RETIM Ecologice Service Rt. hulladékkezelő bejelentette a lebomló hulladékok begyűjtési ütemtervének módosítását, amely 2022. december 5-től lép hatályba.

A cég képviselői szerint a változás Pécska, Nagylak, Kürtös és Szentanna városokra (és a hozzájuk tartozó falvakra) vonatkozik és a begyűjtés hatékonyságának növeléséhez vezet.

A barna kukákat SZERDÁN az 1-es és 2-es utcában, a 100-as és 500-as körzetekben, illetve Tornyán, Szederháton és Óbodrogban űrde a Turnuhoz, Sederhathoz és Bodrogu Vechihez tartozó falvakban ürítik ki.

CSÜTÖRTÖKNEK a 3-as utcában, a 200-as, 300-as, 400-as körzetekben és a és 601-es utcán gyűjtik a lebomló hulladékot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Prin continuarea utilizării site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. mai multe detalii

Aceasta pagina web monitorizeaza utilizatorii pe acest website pentru a genera rapoarte de utilizare, de asemenea functionalitatile ca vremea sau harta sunt informatii preluate de pe alte servicii online gratuite care se folosesc de adresa dvs de retea pentru a putea transmite informatile necesare.

Inchide