Primar

Primar
Petru Antal

Vremea

Pecica Vremea

Se colectează deșeurile electrice și electronice

Primăria Orașului Pecica şi Sistemul Național de Colectare DEEE, împreună cu ECOTIC, oferă locuitorilor orașului și ai satelor aparținătoare posibilitatea de a recicla deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE) pe care le au în gospodărie.

Pecicanii pot duce aparatele casnice vechi sau stricate pe platoul din fața sediului Primăriei Orașului Pecica, sâmbătă, 25 martie, între orele 9 – 15.

Cetățenii au și opțiunea de a „recicla cu un singur apel”, sunând la una din următoarele numere de telefon: 0751.302.123 sau *7711, angajații primăriei urmând să preia deșeurile de la domiciliu.

Locuitorii satelor aparținătoare Turnu și Sederhat sunt rugați să sune la aceleași numere pentru a participa la reciclare.

Cetățenii care predau cel puțin 20 de kilograme de deșeuri electrice și electronice, primesc câte un tichet la tombola cu premii constând într-un robot de bucătărie, un storcător de fructe și mixere verticale, extragerea fiind programată luni, 27 martie, la ora 10, în fața sălii Forum.

Pentru 40 de kilograme de deșeuri predate se oferă și două becuri economice gratuit (în limita stocului disponibil).

Újrahasznosítási kampány

Pécska Város Polgármesteri Hivatala és az Országos E-hulladék Gyűjtő Rendszer, az ECOTIC Egyesülettel közösen, újabb kampányt szervez az elektromos és elektronikai hulladékok begyűjtésére.

A pécskaiak a szombaton, március 25-én, 9 – 15 óra között adhajták le a régi vagy működésképtelen háztartási gépeket a városháza előtt.

Lehetőség van „újrahasznosításra telefonhívásra” is, a 0751.302.123-as vagy *7711-es telefonszámot tárcsázóktól a polgármesteri hivatal alkalmazottai otthonról elviszik az elektromos hulladékot.

Tornya és Szederhát lakosait kérik, hogy szintén a két telefonszám egyikén jelentkezzenek.

Akik legalább 20 kilogramm elektromos hulladékot leadnak, tombolaszelvényt kapnak és a hétfőn délelőtt 10 órakor, az Ipartestület székháza előtt tartandó húzáson, konyhai robotgépet, gyümölcsfacsarót vagy kézi mixert nyerhetnek.

40 kg leadott hulladékék esetén 2 darab gazdaságos izzót is kapnak ingyenesen (a készlet erejéig).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Prin continuarea utilizării site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. mai multe detalii

Aceasta pagina web monitorizeaza utilizatorii pe acest website pentru a genera rapoarte de utilizare, de asemenea functionalitatile ca vremea sau harta sunt informatii preluate de pe alte servicii online gratuite care se folosesc de adresa dvs de retea pentru a putea transmite informatile necesare.

Inchide