Primar

Primar
Petru Antal

Vremea

Pecica Vremea

Spectacol de poezie şi muzică folk şi Ora Pământului

Iubitorii de poezie și muzică folk din Pecica, satele aparținătoare şi din localitățile învecinate sunt invitați sâmbătă, la ora 17, la Casa de Cultură „Doru Ioan Petescu”, la spectacolul aniversar al Cenaclului Lucian Emandi, care sărbătorește 13 ani de la înființare.

În cadrul spectacolului, sprijinit de Primăria Orașului Pecica și Consiliul Local, se vor premia câștigătorii celei de a patra ediții a Festivalului-concurs de poezie Emandiana.

Membrii cenaclului pecican vor recita creații proprii, precum și din opera lui Lucian Emandi și vor interpreta piese cunoscute.

Invitatul serii este cantautorul Adrian Sărmășan. 

Intrarea este liberă, cenacliștii pecicani îi așteaptă pe toți cei interesați.

Ora Pământului

Deoarece este ultima sâmbătă a lunii martie, se ține și la Pecica Ora Pământului, un eveniment internațional, organizat începând din 2007.

Scopul acestui demers este de a sensibiliza utilizatorii de energie electrică în fața problemei dioxidului de carbon emis în atmosferă.

Pecicanii sunt invitați în Piața Regele Mihai I, unde se vor stinge becurile, începând cu ora 20:30.

Corul Liceului Teoretic „Gheorghe Lazăr” Pecica a pregătit un recital special pentru publicul aflat aici.

Evenimentul are loc cu sprijinul Primăriei Orașului Pecica și al Programului Național Cantus Mundi.

În intervalul 20:30 – 21:30 toți pecicanii sunt invitați să marcheze Ora Pământului prin reducerea consumului de energie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Prin continuarea utilizării site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. mai multe detalii

Aceasta pagina web monitorizeaza utilizatorii pe acest website pentru a genera rapoarte de utilizare, de asemenea functionalitatile ca vremea sau harta sunt informatii preluate de pe alte servicii online gratuite care se folosesc de adresa dvs de retea pentru a putea transmite informatile necesare.

Inchide