Primar

Primar
Petru Antal

Vremea

Pecica Vremea

Reciclarea de toamnă a deșeurilor electrice

Primăria Orașului Pecica şi Sistemul de Colectare Timiș, împreună cu Müller-Guttenbrunn Group și Asociația Eco Positive, organizează o nouă campanie de educare, informare și colectare a deșeurilor electrice și electronice.

Pecicanii sunt așteptați să predea aparatele casnice vechi sau stricate pe platoul din fața sediului Primăriei Orașului Pecica, sâmbătă, 21 octombrie, între orele 10 – 16.

Cetățenii au și opțiunea de a „recicla cu un singur apel”, sunând la numărul de telefon: 0751.302.123, sau prin programare online, pe adresa www.colecteaza.ro, angajații administrației locale urmând să preia deșeurile de la domiciliu.

Locuitorii satelor aparținătoare Turnu și Sederhat sunt rugați să sune la aceleași numere pentru a lua parte la campanie.

Participanții la Ziua Reciclării se înscriu, în mod automat, la tombola a cărei extragere va avea în aceeași zi, sâmbătă 21 octombrie, la ora 16:30, în fața Primăriei Orașului Pecica.

Premiile oferite de organizatori sunt: o bormașină cu percuție, o cafetieră, un mixer cu bol, un sandwich maker și un ondulator de păr auto-rotativ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Prin continuarea utilizării site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. mai multe detalii

Aceasta pagina web monitorizeaza utilizatorii pe acest website pentru a genera rapoarte de utilizare, de asemenea functionalitatile ca vremea sau harta sunt informatii preluate de pe alte servicii online gratuite care se folosesc de adresa dvs de retea pentru a putea transmite informatile necesare.

Inchide