Primar

Primar
Petru Antal

Vremea

Pecica Vremea

Se colectează crengile

Acțiunea de curățenie de toamnă pe domeniul public al orașului Pecica şi al satelor aparținătoare a demarat luni şi va dura până miercuri, 29 noiembrie 2023 (30 noiembrie și 1 decembrie fiind zile nelucrătoare).

În această perioadă, angajații administrației locale ajung în fiecare zi de luni în zona 100 şi pe strada 2, marţi în zona 200 şi pe strada 1, miercuri în zona 300 şi zona 500, joi în zona 400 şi pe strada 3, iar vineri în satele aparținătoare Turnu şi Sederhat.

Rugăm cetățenii să scoată crengile doar în preajma zilei în care vor fi colectate şi să se încadreze în perioada cât durează acțiunea, după care nu vor fi ridicate.

Crengile nu trebuie legate, dar să fie așezate în grămadă.

La fel ca anul trecut, DEȘEURILE VEGETALE (FRUNZE, FLORI ETC.) NU SE RIDICĂ în cadrul acțiunii de curățenie. Acestea trebuie puse în tomberonul maro (fără saci sau alte ambalaje), fiind colectate săptămânal de firma de salubrizare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Prin continuarea utilizării site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. mai multe detalii

Aceasta pagina web monitorizeaza utilizatorii pe acest website pentru a genera rapoarte de utilizare, de asemenea functionalitatile ca vremea sau harta sunt informatii preluate de pe alte servicii online gratuite care se folosesc de adresa dvs de retea pentru a putea transmite informatile necesare.

Inchide