Primar

Primar
Petru Antal

Vremea

Pecica Vremea

Acțiune de punere în legalitate a utilajelor agricole

Primăria Orașului Pecica vine în sprijinul proprietarilor de utilaje agricole, pentru a se pune în legalitate cu toate documentele cerute de legislația în vigoare.
Având în vedere succesul acțiunilor precedente de acest gen, desfășurate în anii trecuți, administrația locală, prin Serviciul Poliție Locală, invită proprietarii de utilaje agricole (tractoare, remorci, combine etc.) din Pecica, Turnu, Sederhat şi Bodrogu Vechi să efectueze Inspecția Tehnică Periodică (ITP), pentru a obține Cartea de Identitate a Vehiculului (CIV) sau atestatul tehnic.

Deoarece un număr mare de proprietari care deţin astfel de utilaje nu sunt la zi cu aceste documente, se va organiza, în colaborare cu Registrul Auto Român (RAR), o acțiune de punere în legalitate în orașul Pecica.

Menționăm, că cei care dețin certificate de atestat tehnic pentru utilajele agricole, a căror viteză constructivă nu depășește 25 de kilometri per oră, sunt scutiți de la efectuarea ITP.

Toți cei aflați în situația menționată, sunt rugați să îl contacteze pentru detalii pe șeful Serviciului Poliţie Locală, Edward Simo, la numărul de telefon: 0746.429.657, până la data de 29 februarie 2024.

Acțiunea va fi organizată la o dată comunicată din timp, după înscrierea a cel puţin cinci proprietari de vehicule.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Prin continuarea utilizării site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. mai multe detalii

Aceasta pagina web monitorizeaza utilizatorii pe acest website pentru a genera rapoarte de utilizare, de asemenea functionalitatile ca vremea sau harta sunt informatii preluate de pe alte servicii online gratuite care se folosesc de adresa dvs de retea pentru a putea transmite informatile necesare.

Inchide