Primar

Primar
Petru Antal

Vremea

Pecica Vremea

Reprezentanții Retim vin acasă pentru a încheia noile contracte

Ca urmare a câștigării licitației organizate de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Sistem Integrat de Gestionare a Deșeurilor (ADI SIGD), Retim Ecologic Service SA va presta servicii de salubrizare în localitățile aparținătoare zonei 1, printre care orașul Pecica și satele aparținătoare, pentru următorii 8 ani.

Reprezentanții companiei au început deja campania de încheiere a noilor contracte de prestări servicii, valabile de la data de 1 aprilie.

Aceștia merg la domiciliul cetățenilor și întocmesc documentația electronic, în baza actului de identitare, pecicanii, tornenii, sederhătenii și bodroganii fiind rugați să coopereze.

Agenții Retim se deplaseză de luni până vineri, între orele 9-17, în diferite zone.

Cei care nu sunt acasă, sunt rugați să sune la numărul de telefon de pe fluturașul primit.

În cursul lunii martie va funcționa la Pecica și un punct fix, deschis în zilele de sâmbătă, despre a cărei locație vom reveni.

Clienții primesc autocolante care se aplică pe tomberoane, cele care nu au, nefiind golite începând din luna aprilie.

Conform noului contract, Retim Ecologic Service SA va organiza campanii semestriale pentru colectarea deșeurilor voluminoase, periculoase și textile, iar la cerere, contra cost, va ridica și alte tipuri de deșeuri (verzi, mobilier, materiale de construcții).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Prin continuarea utilizării site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. mai multe detalii

Aceasta pagina web monitorizeaza utilizatorii pe acest website pentru a genera rapoarte de utilizare, de asemenea functionalitatile ca vremea sau harta sunt informatii preluate de pe alte servicii online gratuite care se folosesc de adresa dvs de retea pentru a putea transmite informatile necesare.

Inchide